وردپرس یکی از اصلیترین سیستمهای مدیریت محتوا در جهان است که در ابتدا به عنوان چهارچوبی برای وبلاگ نویسی شروع به کار کرد. اما پس از مدتی با ارائهی پلاگینهای متعدد، موارد استفادهی بیشتری پیدا کرد. در این مقاله، به بررسی ده مشکلی که ممکن است با آن روبرو شوید میپردازیم:
۱- هاست کردن آنلاین وبسایت
برای راهاندازی یک سایت وردپرس، شما باید یک پایگاه داده ساخته و آن را به سایت خود متصل کنید. اما اگر شما آن را آفلاین بسازید، هنگام آنلاین شدن و آپلود کردن آن به مشکل برمیخورید.
پس از خرید دامنه:
- به هاست خود اطلاع بدهید تا فضای مناسب برای شما فراهم کنند.
- به صورت آفلاین سایت و دیتابیس خود را زیپ کنید.
- فایل سایت خود را بر روی یک html عمومی آپلود کنید. برای دیتابیس نیز پس از ساخت آن بر روی MySQL، روی PhpMyAdmin آپلودش کنید.
- حال میتوانید یوزرنیم و پسورد خود را از طریق فایل php موجود در فایل زیپ(که اکنون اکسترکت کردهاید) سایت تغییر دهید.
- فایل sql را بر روی دیتابیس تازه ساختهشدهی خود اکسترکت کنید.
- همچنین میتوانید یک دیتابیس جدید بر روی cPanel ساخته و برای تنظیم درست، توضیحات آن را بنویسید. این عمل خود به خود دیتابیس را به سایت وصل میکند.
- حال میتوانید به سایت خود دسترسی داشتهباشید.
هنگام آپلود کردن مراقب باشید تا به اروری برنخورید.
۲- پیغام Error establishing a Database Connection
این ارور میتواند به سه دلیل زیر باشد:
- ایراد در سرور هاست
- ایراد در فایل wp-config.php
- هک شدن سایت
برای حل دلیل اول باید به شرکت هاست خود مراجعه کنید.
دلیل دوم مربوط به عدم ارتباط مناسب سایت و دیتابیس است که عمدتا به علت اطلاعات غلط یوزنیم، پسورد و یا هاست است و بنابراین باید تمامی این اطلاعات را دقت بررسی کنید تا ایرادی نداشتهباشند.
برای بررسی دلیل سوم باید سایت را بررسی کنید و مطمئن شوید که از ابزار هک استفاده نشدهاست. حتما پس از بررسی، یوزرنیم و پسورد خود را تغییر دهید تا هکر مجددا به سایت دسترسی پیدا نکند.
۳- عدم دسترسی به ادمین وردپرس
این ایراد معمولا هنگام تلاش شخصی ثالث برای ورود به داشبورد رخ میدهد. وردپرس از امنیت بالایی برخوردار است و پس از چنین اتفاقی، جلوی ورود به سایت را میگیرد؛ حتی اگر یوزرنیم پسورد درست را وارد کردهباشید.
برای حل این مشکل، میتوانید به کد فایل وارد شوید و از آنجا پسورد را تغییر دهید. علت دیگر این مشکل، فراموش کردن رمز عبور است که با چک کردن ایمیل ثبتنام خود به راحتی میتوانید به آن دسترسی پیدا کنید.
بنابراین پیشنهاد میشود که هرگاه در ورود به داشبورد خود به مشکل برخوردید، این دو روش ذکرشده را از یاد نبرید.
۴- ریدایرکت شدن هنگام تلاش برای ورود به وردپرس
ممکن است هنگام لوگین کردن، به مشکل رفرش یا ریدایرکت شدن صفحه بر بخورید. علت این مشکل، ایراد در بخش آدرس سایت و Home است.
اطلاعات آدرس سایت اصلی ممکن است با اطلاعات وارد شده در دیتابیس متفاوت باشد که این مسئله، ایراد مذکور را پدید میآورد.
۵- صفحه سفید
اگر هنگام ورود به وبسایت خود با صفحهای سفید روبرو میشوید، نترسید. علت این مسئله میتواند تمام شدن حافظه، مشکل در کد تم و یا پلاگین باشد.
برای حل مشکل حافظه، محدودیت آن را در فایل wp.config.php به مقداری مناسب مثل 64M افزایش دهید تا هنگام آپلود فایلهای بزرگ به مشکلی برنخورید.
اگر با این کار مشکل برطرف نشد، ممکن است مشکل در تم یا پلاگینی باشد که اخیرا نصب کردهاید. این مشکل میتواند مربوط به عدم هماهنگی با نسخهی وردپرس و یا ایراد در کد باشد.
۶- عدم دریافت ایمیل بازیابی پسورد
اگر پس از فراموش کردن پسورد خود، ایمیلی برای بازیابی و تغییر آن دریافت نمیکنید، موارد زیر را اجرا کنید:
- به phpMyAdmin مراجعه کنید و به دنبال پسورد خود بگردید.
- دیتابیس مورد نظر را انتخاب کنید.
- در بخش wp_users یوزرنیم خود را پیدا کنید.
- روی Go کلیک کرده و عملیات را ذخیره کنید.
حال میتوانید با پسورد جدید خود وارد سایت شوید.
۷- ارور WordPress: 500 internal server
دلایل اصلی این ارور شایع، پلاگینها، حافظه، cache و htaccess است. در ابتدا پلاگینهای جدید خود را بررسی کنید که ایجادکنندهی مشکل نباشند. برای این کار، کافیست آن را غیرفعال کنید و مجددا وبسایت را بررسی کنید.
همچنین اگر چند پلاگین دارای عملکردی مشابه دارید، آنها را بررسی کنید تا عامل ارور نباشند.
اگر مشکل در پلاگین نبود، مقدار حافظه را در فایل php.ini یا wp.config.php به 64M تغییر دهید. برای جلوگیری از ایجاد ایرادات بیشتر، مقدار حافظه را بیش از این افزایش ندهید.
همانطور که گفته شد فایل htaccess که در کنار دیگر فایلهای سایت قرار دارد نیز میتواند علت این ارور باشد. اسم این فایل را تغییر داده و سپس دانلود کنید، بعد در سیستم خود یک فایل نوشتاری با پسوند htaccess ساخته و در پوشهی اصلی سایت آپلود کنید.
اگر هیچکدام از این سه روش کار نکردند، cache سایت را پاک کرده و مجددا برای ورود به سایت تلاش کنید.
۸- ارور Connection Timed out
علت این ارور، طول کشیدن پاسخدهی سرور است. یکی از علل این مشکل میتواند ایراد در پلاگینها و تمها باشد. در صورت رویارویی با این مشکل، این موارد را بررسی کنید و اگر مشکل برطرف نشد، میزان حافظه را بالا ببرید.
همچنین دیگر راهحل احتمالی پیش روی شما، پاک کردن cache و چک کردن مجدد سایت است.
۹- عدم اعمال تغییرات در سایت
اگر تغییراتی که میدهید در وبسایت شما نشانداده نمیشوند، بهتر است به پلاگینها مراجعه کنید چراکه یک پلاگین ممکن است نسخهای از سایت را ذخیره کرده و تغییرات جدید را شناسایی نکردهباشد.
اگر مشکل در اینجا بود، پلاگین را غیرفعال کرده و پس از اعمال تغییرات مجددا راهاندازی کنید.
۱۰- ارور 404
این ارور نتیجهی تنظیمات اشتباه است. برای اصلاح این امر، باید لینکهای جدید و پیوندهای یکتا بررسی شوند. بعد از این کار رفرش کرده و cache را پاکسازی کنید.
مشاهده پست مشابه : لیست رشته های بدون کنکور دانشگاه پیام نور ۹۹